Θερινή προετοιμασία για του μαθητές που θα φοιτήσουν την προσεχή χρονιά (σχ. έτος 2020 - 2021) στην Α' Λυκείου - 2πρ

Θερινή προετοιμασία για του μαθητές που θα φοιτήσουν την προσεχή χρονιά (σχ. έτος 2020 – 2021) στην Α’ Λυκείου

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε έρχεται να κατατεθεί και το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας που αφορά το καινούργιο εξεταστικό σύστημα που θα ισχύσει ουσιαστικά από τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 και θα αφορά κατά κύριο λόγο τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α λυκείου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να επισημάνουμε κυρίως για τους γονείς και μαθητές αυτής της κατηγορίας και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής είναι τα ακόλουθα:

  1.  Σε ότι αφορά την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. θα μετρήσει κατά 90% ο βαθμός των πανελλαδικών εξετάσεων και κατά 10% η σχολική βαθμολογία από όλες τις τάξεις του Λυκείου (Α, Β και Γ).
  2.  Εδώ χρειάζεται να σταθούμε ιδιαίτερα. Το ποσοστό συμμετοχής που θα προέρχεταιαπό την Α και από την Β λυκείου αντίστοιχα θα διαμορφώνεται μεσυνδυασμό από τα προφορικά και τις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις,  τα θέματα όμως θα προκύπτουν από την τράπεζα θεμάτων.
    Αυτό ειδικά το τελευταίο σημαίνει ότι οι προαγωγικές εξετάσεις λαμβάνουν χαρακτήρα “μικρών” πανελλαδικών που βέβαια διασφαλίζουν κατά πολύ το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της βαθμολογίας.
  3.  Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα προηγούμενα είναι απολυτά επιβεβλημένη η κατάλληλη και εξειδικευμένη προετοιμασία για την επιτυχή αντιμετώπιση των παραπάνω.

Η  ΠΡΟΤΑΣΗ   ΜΑΣ

Το  “2πρ πρότυπο” φροντιστήριο σαν απόλυτα εξειδικευμένο θετικό έχει θεσπίσει ένα κατάλληλο και ευέλικτο θερινό πρόγραμμα προετοιμασίας για μαθητές που θα φοιτήσουν την προσεχή χρονιά στην Α λυκείου και θα αφορά τα βασικά μαθήματα μαθηματικά, φυσική, χημεία και ελληνικά.

Η διάρκεια του θα είναι 6 εβδομάδες ώστε να αρχίσει να στήνεται η υποδομή στα προαναφερθέντα μαθήματα.

Έναρξη και λήξη των μαθημάτων θα είναι 16|6|2020-24|7|2020.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-μαθητές για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνείτε καθημερινά είτε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας www.2pr.gr ειτε τηλεφωνικά στην γραμματεία του φροντιστηρίου 210-2849277 και 6978861800.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν, είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά, ανάλογα με τις εξελίξεις.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *