Οι εγκαταστάσεις μας - 2πρ στο κέντρο του Νέου Ηρακλείου
26/07/2017

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το κτηριο

To φροντιστήριο μας βρίσκεται στο κέντρο του Νέου Ηρακλείου και σε απόσταση περίπου 150 μέτρα από τον σταθμό του ηλεκτρικού, στην οδό Πρασίνου Λόφου 8 (1ος όροφος).

Οι Αιθουσες

Το πρότυπο φροντιστήριο 2πρ σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Δύναμη είναι ένας νέος, φιλικός και οικείος χώρος για τους μαθητές. Το ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον του το καθιστούν κατάλληλο για την βελτίωση της απόδοσης των μαθητών και την ολοκλήρωση των σπουδών τους με επιτυχία.

Διαθέτει ανακαινισμένες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας για ολιγομελή τμήματα ώστε να προσφέρουν λειτουργικότητα, ασφάλεια και άνεση. Ως φροντιστήριο εξειδίκευσης παρέχει, επίσης, μια ειδική αίθουσα – Χημείο για να πραγματοποιούνται πειράματα στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν γνώση μέσω του πειράματος.

Διαθέτει επίσης ένα αμφιθέατρο ώστε να γίνονται παρουσιάσεις και σεμινάρια, κλιματισμό σε όλες τις αίθουσες για να γίνεται το μάθημα πιο ευχάριστο καθώς και αίθουσα υποδοχής και ενημέρωσης γονέων.