ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 2πρ
06/04/2021

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!!

Το 2πρ πρότυπο φροντιστήριο σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Δύναμη κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και έχουν αυξηθεί μετά από όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση, προχωρά στις παρακάτω προσφορές:

ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Το φροντιστήριο  προσφέρει σε όλους τους άνεργους γονείς ειδικές τιμές σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου και Λυκείου (και ΕΠΑΛ). Η έκπτωση αυτή θα είναι 30% και θα παρέχεται στους γονείς των μαθητών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΑΔΕΡΦΙΑ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Για γονείς με δύο παιδιά χορηγούμε φοίτηση με 40% έκπτωση στο δεύτερο παιδί. Στην περίπτωση τριών παιδιών που προετοιμάζονται στο φροντιστήριό μας συγχρόνως, το τρίτο παιδί παρακολουθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Στις πολύτεκνες οικογένειες δίνουμε έκπτωση 50% σε όλα τα παιδιά, τα οποία επίσης φοιτούν όλα συγχρόνως στο 2πρ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ

Το φροντιστήριο επιβραβεύει την προσπάθεια των μαθητών! Γι αυτό το λόγο, προχώρα στο να προσφέρουν υποτροφία κατόπιν διαγωνίσματος σε μαθητές Α και Β Λυκείου τα δίδακτρα ενός μήνα.

Η προφορά ισχύει για μαθητές με βαθμολογία διαγωνίσματος 18 και άνω. Τα διαγωνίσματα δίνονται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΙΛΩΝ

Για όσους μαθητές γίνει σύσταση σε φίλους ή συγγενείς που θα φοιτήσουν στο φροντιστήριο  με κάθε εγγραφή θα υπάρχει έκπτωση 30% στο μαθητή που έκανε την σύσταση.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Όσοι υποψήφιοι προετοιμάστηκαν σε μας στο Γυμνάσιο κερδίζουν έκπτωση διδάκτρων 10 % για τις επόμενες δύο χρονιές στα χειμερινά τμήματα της Β’ και Γ’ Λυκείου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση ασάφειας και σύγχυσης στους μαθητές σχετικά με το μέλλον τους.

Το φροντιστήριο σε συνεργασία με την  Orientum – Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού παρέχει εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση επαγγελματικό προσανατολισμό στον χώρο του φροντιστηρίου μας, είτε είστε μαθητές μας είτε όχι αλλά θελήσατε να μας επισκεφτείτε.